EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Memory Foam istuinpehmus, Black-Grey

Tuotenumero:141201-1879
26,00 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Inovin käännettävä istuinpehmuste on on valmistettu Memory Foam-materiaalista joka muotoutuu lapsen kehon mukaan. Tämä istuintyyny sopii lähes kaikkiin rattaisiin, ja siinä on aukot 5-pistevaljaille. Inovi Memory Foam-istuinpehmuste on käännettävä, sillä siinä on kaksi erilaista materiaalia ja väriä. Näin voit muokata rattaan ulkonäköä helposti! Istuintyyny on myös lämpöominaisuuksiltaan loistava, sillä se antaa lämmittävän tunteen kylmällä, sekä viilentävän tunteen lämpimällä säällä.

Saatavuus: 23

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumprider
Tuotteen mitat:32x78 cm