EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lampaantalja Istuinpehmuste Valk

Tuotenumero:0999252-
49,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Aito lampaantalja on joka kelillä sopivin istuinpehmuste rattaaseen tai turvaistuimeen. Istuinpehmusteessa on valmiit aukot 5-pistevaljaille, lapsen olo on aina lämmin ja turvallinen. Pitkä karva jättää alustan ja lapsen väliin sopivasti ilmaa, siksi se tuntuu joka kelillä juuri sopivan lämpimältä ja pehmoiselta. Lampaantalja on 100% kromivapaa, ja tulee Uudesta-Seelannista.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu
Tuotteen mitat:30x70 cm
Täytteen materiaali:Villa