EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lämpöpussi Emmaljunga Duopussi/istuinpehm, Lounge Pure

Tuotenumero:00141-1707
135,00 € 67,50 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 67,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljungan Duopussi on istuinpehmuste ja lämpöpussi yhdessä. Talvella lämpöpussina ja kesällä vain istuinpehmusteena. Peitto-osan neppareiden, vetoketjun sekä Thermofill-täytteen ansiosta lämpötila on aina sopiva. 5-pistevaljaiden aukot kahdella eri korkeudella takaavat, että Duopussi ja rattaan valjaat istuvat hyvin myös pienemmälle lapselle. Peitto-osan voi irrottaa kokonaan istuinpehmusteesta vetoketjulla käyttääkseen pelkkää istuinpehmustetta, jonka takana olevilla pikalukoilla varmistat pehmusteen paikallaan pysymisen yksin tai peittoineen. Osat voi myös pestä erikseen tai yhdessä. Sisäpuolen materiaali on pehmeää materiaalia, joten pussiin on ihana kietoutua ja nukahtaa, suloinen pehmeys poskea vasten rauhoittaa. Duopussi soveltuu käytettäväksi kaikkien Emmaljunga-rattaiden ja useimpien muidenkin rattaiden kanssa. Löydät runsaan Emmaljungan pintamateriaaleihin ja -väreihin yhteensopivan valikoiman tämän sivun alareunasta.

Saatavuus: 8

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Täytteen materiaali:Keinokuitu

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.