EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Graco Koppa LUX, Black Grey

Tuotenumero:002546-1801
199,00 € 129,00 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 70,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Vaunukoppa Graco Evo Avant tai Evo XT NEW - rattaisiin ClickConnect - kiinnityksellä. Huomaa että tämä vaunukoppa soveltuu vain näihin uusiin malleihin, eli ei käy tavallisiin Graco Evo - rattaisiin, tai vanhaan Evo XT - rattaaseen.

Tukevassa vaunukopassa on säädettävä kantokahva, sekä irrotettavat kankaat. Kopassa on paksu patja, jossa on lisäksi SnugWrap - peitto vauvalle. SnugWrapin voi kääräistä lapsen ympärille mukavasti. Graco Vaunukoppa LUX on helppo kiinnittää vaunun runkoon yhdellä napsautuksella.

Sisämitat: 30x77,4 cm.

Saatavuus: 11

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Ikäsuositus:0-6 kk
Tuotteen mitat:75x48x65cm
Tuotteen paino:4,75 kg
Tuotteen painoraja:9kg