EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Viking Koppa

Tuotenumero:001342-
Alkaen 285,00 €
Osamaksu 11,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Vauvan vaunukoppa Viking- ja Double Viking-runkoon. Nostat vaunukorin paikalleen ja irti tukevasta integroidusta kantokahvasta, joka on piilotettu nerokkaasti kuomun etukaareen. Vaunukopan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen Emmaljunga on paras valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin, sillä kankaat ovat säänkestävät ja patja hengittävä. Laadukas ompelutyö ja nepparit takaavat kopan suojapeitteen istuvuuden ja kankaiden kestävyyden arjen touhuissa. Voit pitää kopan helposti puhtaana, yleensä vain pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä riittää, sillä sadepisarat ja lika suorastaan pakenevat Emmaljungan kankaista.

Voit tehdä vaunustasi vielä toimivamman hankkimalla valitsemaasi kankaaseen yhteensopivilla päivänvarjolla, makuupussilla tai hoitolaukulla. Vielä enemmän tietoa Emmaljungan valmistuksesta ja laadusta löydät sivuiltamme ladattavasta esitteestä!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Ikäsuositus:0-6 kk
Tuotteen painoraja:9 kg

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.