EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Vaunukoppa Supreme NXT

Tuotenumero:001282-
Alkaen 360,00 €
Osamaksu 13,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT Supreme vaununkoppa on ylellinen makuuosa Emmaljunga NXT90 ja NXT90F - rattaisiin. Siinä on Thermobase-pohja jossa on loistavat lämpöeristysominaisuudet, sekä ilmanvaihtokanavat. Vaunukopan alla on kehtojalakset, joten koppaa voi keinuttaa kun sen asettaa lattialle, ja sen sisävuori on helposti irrotettavissa sekä pestävissä vetoketjun ansiosta. Pienen selkänojan avulla voit nostaaa pääpuolta ylemmäs silloin kun lapsi harjoittelee istumista. NXT Supreme-kopan kuomun etureunassa on myös vetoketju, johon voi kiinnittää erikseen myytävän auinko-/hyönteissuojan.

ECO-malliston väreissä ulkopinta on kierrätetyistä PET-muovipulloista tehtyä materiaalia, ja sisävuori 100% luomupuuvillaa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:81x38x34 cm,Sisämitta: 76x34x21cm
Tuotteen paino:4,6 kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.