EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Super Viking Koppa

Tuotenumero:001241-
Alkaen 295,00 €
Osamaksu 12,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Vauvan vaunukoppa Emmaljungan Super Viking-runkoon. Runko tilataan erikseen . Nostat vaunukorin paikalleen ja irti tukevasta integroidusta kantokahvasta, joka on piilotettu nerokkaasti kuomun etukaareen. Emmaljunga on paras valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin, sillä kankaat ovat säänkestävät ja patja hengittävä. Vaunukopan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen. Laadukas ompelutyö ja nepparit takaavat kopan suojapeitteen istuvuuden ja kankaiden kestävyyden arjen touhuissa. Voit pitää kopan helposti puhtaana, yleensä vain pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä riittää, sillä sadepisarat ja lika suorastaan pakenevat Emmaljungan kankaista.

Super Viking-runkoon on saatavana Go Double-adapteri, jonka avulla voit kiinnittää jopa kaksi vaunukoppaa peräkkäin saman rungon päälle, tai sitten eri ikäisiä lapsia varten vaunukopan ja ratasistuimen. Voit tehdä vaunustasi vielä mukavamman hankkimalla valitsemaasi kankaaseen yhteensopivilla päivänvarjolla, makuupussilla tai hoitolaukulla. Vielä enemmän tietoa Emmaljungan valmistuksesta ja laadusta löydät sivuiltamme ladattavasta esitteestä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen painoraja:9 kg

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.