EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Kantokoppa Supreme NXT, Eco Green

Tuotenumero:001282-1903
400,00 €
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT Supreme vaununkoppa on ylellinen makuuosa Emmaljunga NXT90 ja NXT90F - rattaisiin. Siinä on Thermobase-pohja jossa on loistavat lämpöeristysominaisuudet, sekä ilmanvaihtokanavat. Vaunukopan alla on kehtojalakset, joten koppaa voi keinuttaa kun sen asettaa lattialle. Sisävuori on irrotettavissa ja pestävissä. NAXT Supreme vaunukoppa sisältää myös UV-/hyönteisverkon.

ECO-malliston väreissä ulkopinta on kierrätetyistä PET-muovipulloista tehtyä materiaalia, ja sisävuori 100% luomupuuvillaa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:81x38x34 cm
Tuotteen paino:4,6 kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.