EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Jogger City Mini 2 Koppa, Windsor

Tuotenumero:012320867-1904
279,00 €
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Jogger City Mini 2 vaunukoppa tarjoaa pehmeät ja miellyttävät oltavat vastasyntyneelle. Vaunukoppaa voidaan kiinnittää Baby Jogger City Mini 2, City Mini 2 4-Wheel sekä City Mini 2 GT -rattaisiin.

Tilavassa vaunukopassa on pehmeä tikattu sisäkangas, suuri kuomu jossa UV50-suojaus, sekä pehmeä patja. Koppa soveltuu käytettäväksi vastasyntyneelle, aina noin 6 kk ikään asti (max. 9 kg). Baby Jogger City Mini 2 vaunukoppa taittuu myös litteäksi säilytystä tai kuljetusta varten.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Tuotteen painoraja:9kg

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.