EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

NXT Challenge Runko

Tuotenumero:001171-
420,00 €
Osamaksu 15,00 € / kk
Valitse tuote Maksa ja nouda>
Jaa:

Tuotekuvaus

Liikutko paljon ulkona, ja pidät juoksemisesta? Nyt voit ottaa helposti lapsen mukaan lenkille, sillä Emmaljunga NXT Challenge-rungon avulla muunnat NXT90/NXT60-rattaasi juoksurattaaksi!

Emmaljunga juoksurattaiden kevyt alumiinirunko taittuu helposti kasaan säilytystä ja kuljetusta varten. Työntöaisa on säädettävissä jotta eripituisille työntäjille löytyy mukava asento, alin asento on 42 cm ja ylin 115cm. Rungossa on isot ilmakumipyörät jotka rullaavat kevyesti, sekä laadukkaat Weber-levyjarrut jotka pysäyttävät tehokkaasti kovemmassakin vauhdissa.

Huomaa! Hinta sisältää vain rungon, sekä istuinsuojan, mutta ei itse istuinosaa. Tähän runkoon sopivat NXT90/NXT60-rattaiden ergonominen ratasosa (ei F-malli) mallivuodesta 2018 eteenpäin. Istunosaa myydään myös erikseen. Istuinosan voi kiinnittää runkoon kummin päin tahansa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Ikäsuositus:6kk-3v
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 97x60x14 cm
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.