EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

NXT Challenge Runko, Lounge

Tuotenumero:001171-778
420,00 €
Osamaksu 15,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Liikutko paljon ulkona, ja pidät juoksemisesta? Nyt voit ottaa helposti lapsen mukaan lenkille, sillä Emmaljunga NXT Challenge-rungon avulla muunnat NXT90/NXT60-rattaasi juoksurattaaksi!

Emmaljunga juoksurattaiden kevyt alumiinirunko taittuu helposti kasaan säilytystä ja kuljetusta varten. Työntöaisa on säädettävissä jotta eripituisille työntäjille löytyy mukava asento, alin asento on 42 cm ja ylin 115cm. Rungossa on isot ilmakumipyörät jotka rullaavat kevyesti, sekä laadukkaat Weber-levyjarrut jotka pysäyttävät tehokkaasti kovemmassakin vauhdissa.

Huomaa! Hinta sisältää vain rungon, sekä istuinsuojan, mutta ei itse istuinosaa. Tähän runkoon sopivat NXT90/NXT60-rattaiden ergonominen ratasosa (ei F-malli) mallivuodesta 2018 eteenpäin. Istunosaa myydään myös erikseen. Istuinosan voi kiinnittää runkoon kummin päin tahansa.

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Ikäsuositus:6kk-3v
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 97x60x14 cm
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.