EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Vintage Friisa Bag, Black

Tuotenumero:061146-101
99,95 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Vintage Friisa Bag-hoitolaukku on täynnä ominaisuuksia, ja siinä on tyylikäs, skandinaavinen ulkoasu. Tätä hoitolaukkua voi kantaa joko olkalaukkuna, tai reppuna selässä. Lisäksi laukussa on mukana vaunukiinnikkeet, jolla sen saa ripustettua lastenvaunujen työntöaisaan.

Lässig Friisa Bag-laukussa on paljon taskuja ja lokeroita vauvan hoitotarvikkeille, mutta kun hoitolaukun tarve on ohitse, voi tätä ajatonta laukkua käyttää tavallisena olkalaukkuna tai reppuna. Säädettävät reppuhihnat voi kätevästi piilottaa laukun taakse silloin kun niitä ei käytetä.

Vintage Friisa Bag pitää sisällään vaunukoukut, tuttipullotermoksen sekä vedenpitävän hoitoalustan ja kosteuspyyhepussin.

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Tuotteen mitat:28,5x14x37cm

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.