EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Tyve Diaper Clutch

Tuotenumero:061126-
34,95 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Tyve Diaper Clutch on käytännöllinen ja kompakti vaihtoehto hoitolaukulle, silloin kun et tarvitse isoa laukkua mukaan. Tämä kätevä pikku olkalaukku kantaa sisällään kaiken tarvittavan sujuvaa vaipanvaihtoa varten; laukussa on tilaa vaipoille ja kosteuspyyhkeille jonka lisäksi se pitää sisällään erillisen, irrotettavan taskun tarvikkeita varten sekä vedenpitävän hoitoalustan.

Pitkä irrotettava kantohihna mahdollistaa laukun kantamisen tyylikkäästi olan yli. Tyve Diaper Clutch-laukun pintamateriaali on erityistä Tyvek®-materiaalia, joka tekee laukusta kestävän, kevyen ja ennen kaikkea hyvännäköisen! Lisäksi pinta hylkii kosteutta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Tuotteen mitat:18x25x5,5 cm

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.