EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Hoitolaukku Lässig Rolltop Backpack, Anthracite

Tuotenumero:061148-691
119,95 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig Rolltop Backpack on valmistettu 100% kierrätetystä polyester-materiaalista. Se onkin täydellinen hoitoreppu sinulle joka arvostat hoitolaukun valinnassa vihreitä arvoja, selkeälinjaista ja pelkistettyä ulkoasua, sekä tilavaa sisäosiota.

Kestävästi valmistettu vegaaninen hoitoreppu tarjoaa joustavuutta rolltop-tyylisen aukkonsa ansiosta. Otit mukaan sitten paljon tai vähän, tämä reppu sopeutuu moneen tilanteeseen rullautuvan yläosan takia. Sisätiloihin on myös helppo pääsy koko pitkän sivun mittaisen vetoketjun ansiosta. Edessä on kosteudenpitävä tasku esimerkiksi vaipoille tai kosteuspyyhkeille.

Lässig Rolltop-reppu on varustettu lukuisilla käytännöllisillä tarvikkeilla vauvanhoitoon liittyen; vedenpitävä hoitoalusta, pullotermos, irrotettava ruokapurkinpidike, vaunukoukut sekä erillinen tasku pienille hoitotarvikkeille. Laukussa on myös paljon taskuja, joihin saat kaikki tarvikkeet hyvään järjestykseen, ja joista ne löytyvät helposti tarpeen tullen.

Lässig Rolltop Backpack on 100% kierrätettyä polyesteriä tekstiilibrändiltä Waste2Wear. Tämän valmistukseen tarvittiin 38 kierrätettyä PET-pulloa. Lässig teki tietoisen valinnan tehdä yhteistyötä tekstiilibrändi Waste2Wear:n kanssa. Tämä yritys on sitoutunut tuottamaan ympäristöystävällisiä materiaaleja käytetyistä, kierrätetyistä muovipulloista täysin sertifioidussa ja läpinäkyvässä arvoketjussa. Lisäksi heidän tavoitteena on käyttää valtamerten muovijätettä tai kerätä se ennen kuin se ensin laskeutuu sinne.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Tuotteen mitat:30x14,5x46cm
Tuotteen paino:0,96kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.