EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Vauvasänky/Sohva 89*39 sis patjan

Tuotenumero:05429-
219,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Vauvan ensisängyssä on laskettava laita, jolloin sen voi asettaa vanhempien sängyn viereen. Isot pyörät helpottavat sängyn siirtämistä. Toimii myöhemmin sohvana lastenhuoneessa. Patja sisältyy hintaan, patjan koko 40x89 cm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Pinnasänkyjen ominaisuudet:Laskettava laita, mekanismilla
Pintakäsittely:Maalattu
Pyörät:Sisältyvät
Tuotteen alkuperämaa:Latvia

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.

Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.

Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.