EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Pinnasänky Lukas s, Vaalean Harmaa

Tuotenumero:05411-10
219,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Pinnasänky, jota voi käyttää myöhemmin sohvana. Troll Lukas –pinnasänky sopeutuu nopeaan kehitykseen vauvasta junioriksi. Sen pohjan voi asentaa kolmeen eri korkeuteen, aluksi korkeammalle ja sitä mukaa alemmas, kun lapsi kasvaa, nousee ja liikkuu. Kun pinnasänky käy turhaksi, voit irrottaa toisen pitkän sivun ja sinulla on komea sohva! Yleensä pinnasängyn varastointi aiheuttaa päänvaivaa, mutta Troll Lukas ratkaisee tämän ongelman; varastoi vain yksi laita ja laita se takaisin taas tarpeen muuttuessa! Lukas on valmistettu valkoiseksi maalatusta massiivikoivusta ja voit ostaa sen rinnalle saman sarjan hoitopöydän, joka toimii kauniina lipastona. Pinnasängyn patjakoko on 120 x 60 cm ja ulkomitat 125,6 x 92,5 x 68,7 cm. Se täyttää sekä eurooppalaiset että amerikkalaiset standardit.

Saatavuus: 15

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu
Patjan koko:60x120cm
Pinnasänkyjen ominaisuudet:Irrotettava laita,Säädettävä pohjakorkeus
Pintakäsittely:Maalattu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:K88 x L65,5 x P125,6 cm
Tuotteen paino:21 kg

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.

Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.

Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.