EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Pinnasänky Freja

Tuotenumero:05413-
Alkaen 199,00 € 159,00 €
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 40,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Perinteiseen pohjoismaalaiseen sisustukseen erinomaisesti istuva pinnasänky, jossa laskettava laita. Troll Freja on erittäin tukeva sänkymalli joka on valmistettu vahvasta ja kestävästä koivusta. Pohja säädettävissä kolmeen eri korkeuteen. Laidoissa suojukset, jotka estävät lasta puremasta jälkiä laitojen yläreunoihin.

Kaikki Trollin pinnasängyt täyttää voimassaolevan standardin EN 716-1 vaatimukset.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu
Patjan koko:60x120cm
Pinnasänkyjen ominaisuudet:Laskettava laita, mekanismilla,Purusuojat laidoissa,Säädettävä pohjakorkeus
Pyörät:Saa lisävarusteena
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:126x71x92,5cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.

Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.

Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.