EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Vauvapatja sivutuilla/lämminvesipullo

Tuotenumero:152117-
69,00 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Koliikkivauvoille sopiva kiilanmuotoinen patja, jossa on ilmanvaihtoaukot. Ilmanvaihtokanavat estävät vauvaa tukehtumasta sylkeen. Patjan erikoisuus on lämminvesipullotasku. Lämminvesipullo lämmittää hellävaraisesti lapsen vatsaa ja rauhoittaa koliikin aiheuttamaa kipua sekä ärsytystä.

Patjan sivuilla on säädettävät reunukset, jotka pitävät lapsen paikallaan ja hyvässä asennossa.

Patjan päällinen on irroitettava.

Päällinen:

Trikoo 100% puuvilla

Frotee 82% puuvilla, 18% polyester

Täyte:

Polyuretaani vaahtomuovi

Saatavuus: 14

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex