EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Unipesä, Harmaa Lintu

Tuotenumero:152266-1841
59,00 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

BabyMatex Unipesä soveltuu vastasyntyneelle vauvalle makuualustaksi. Vauvapesän pehmeät laidat ympäröivät vauvan, luoden turvallisen tunteen pienokaiselle - aivan kuin äidin vatsassa. Vauvapesän voi asettaa pinnasänkyyn, vanhempien sänkyyn tai käyttää sellaisenaan esimerkiksi lattialla. Tämän unipesän voi myös avata jalkapäädystä, jolloin jaloille saa lisätilaa lapsen kasvaessa.

Unipesä kannattaa ottaa mukaan myös reissuun, jolloin sen tutut tuoksut ovat turvana vauvalle esimerkiksi kyläillessä, mummolassa tai mökillä. BabyMatex-vauvapesän kankaat ovat Öko-Tex -hyväksyttyjä.

Saatavuus: 13

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Ikäsuositus:0kk+
Tuotteen mitat:55x80 cm