EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Aeroklin Tuki/Korotustyyny 60*36cm

Tuotenumero:152115-
24,00 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Matex AeroKlin kiilatyyny pitää lapsen ylävartalon koholla. Kiilatyyny helpottaa lapsen nukkumista esimerkiksi flunssan aikana hengityksen kulkiessa paremmin. Korotettu nukkuma-asento on hyvä myös esimerkiksi ruoansulatusvaivojen aikana. AeroKlin tyynyssä on hengittävä Aero Mesh 3D - ilmanvaihtokerros, jonka ansiosta tyyny pysyy viileänä ja miellyttävänä.

Täyte: PU-vaahto ilma-aukoilla.

Tyynyn koko: 60x36cm

Saatavuus: 11

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex