EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alvi Patja Lucia Duo 60*120

Tuotenumero:01088-
109,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Alvi Lucia Duo on laadukas patja vauvan pinnasänkyyn. Vetoketjulla varustettu, tikattu päällinen on kosteutta hylkivä, ja sen voi pestä 95 asteen lämpötilassa. Patjan sisus on korkealuokkaista, rei'itettyä comfort-vaahtomuovia, jossa on pystysuunnassa olevia ilmakanavia. Ilmakanavien ansiosta patja on hengittävä. Patjassa on myös turvareunat, jotka ovat jäykemmät kuin muu patja, eli reuna ei petä kun lapsi nousee seisomaan laitaa vasten. Lucia Duossa on lisäksi kaksi puolta: vauvapuoli on keskikovaa elastista kylmävaahtomuovia, taaperopuoli taas on varustettu jämäkällä kerroksella kosteutta ja lämpöä säätelevää materiaalia.

Saatavuus: 13

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alvi
Materiaali:Comfort Foam-sisus,Polyester-päällinen
Pesuohjeet:Päällinen konepestävä
Tuotteen alkuperämaa:Saksa
Tuotteen mitat:60x120x9cm

Tavaramerkki

Alvi® -yritys on omistautunut lasten nukkumisympäristön kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Alvi® patjat ja unipussit, vuodevaatteet sekä muita hoitotarvikkeita. Koko tuotevalikoimalle on ominaista vauvan turvallisuuden parantaminen - tästä esimerkkinä muun muassa ilmanvaihdolla varustetut patjat sekä unipussit.

Kaikissa Alvi® tuotteiden valmistuksessa, lapsi on keskeisessä asemassa. Siksi ympäristöystävällinen valmistusprosessi, tutkitusti turvalliset materiaalit sekä huolellinen ammattitaito ovat itsestäänselvyys.