EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

bbnove Lyhty yövalo, Vaalea merirosvo

Tuotenumero:154140-617
53,00 € 26,50 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 26,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Ranskalainen innovaatio Lantern on täysin uudenlainen yövalo, joka toimii monipuolisemmin kuin mikään muu yövalo! Se on suunniteltu siten, että lapsi voi helposti napata yövalon mukaansa kun hän haluaa kulkea yöllä vessaan. Siinä on näppärä kuminen ripustuslenkki jonka avulla yövalon voi ripustaa esimerkiksi pinnasängyn laitaan tai ovenkahvaan. Valon voimakkuutta voi helposti säätää liu'uttamalla pohjaa ylös tai alas.

- Yhdellä latauksella jopa 200 tuntia

- Sisältää micro-USB latausjohdon

- Ripustuslenkissä magneettikiinnitys

- Täysin turvallinen läpasen käyttä

- 100% made in France!

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:bbnove
Tuotteen alkuperämaa:Ranska