EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Trikoo Aluslakana sänkyyn

Tuotenumero:041376-
11,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Pehmeä ja hyvälaatuinen puuvillatrikoo aluslakana pinnasänkyyn. Kuminauhareunuksen avulla lakana pysyy hyvin paikallaan patjan ympärillä. Sopii 60x120 cm kokoiseen pinnasängyn patjaan.

Vauvan pinnasänkyyn kannattaa valita kuminauhalla varustettu lakana, juuri siksi, että se pysyy paikallaan niin hyvin kuin mahdollista eikä pääse luisumaan patjan päältä pois kun vauva liikkuu unissaan.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:100 %Puuvillaa
Pesuohjeet:60 astetta,Machine washable

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.