EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Spectra Varustesarja kapea kaula

Tuotenumero:1290301-
19,90 €9,95
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 9,95 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Spectra-rintapumppujen varustesarja sisältää hygieniaosat, eli kaikki rintamaidon kanssa kosketuksissa olevat osat: rintakuppi, letku, suodatin. Lisäsarja on siis tarpeen jos halutaan pumpata molempia rintoja samanaikaisesti, tai jos moottoriosa on yhteiskäytössä esim. sairaaloissa tai vuokrattavana. Varustesarja sopii vanhempiin Spectra SP3 ja SP2 pumppuihin.

Varustesarja ei sisällä maitopulloa, vaan tämä varustesarja on yhteensopiva Spectran kapeakaulaisten maitopullojen kanssa, sekä Emma-merkkisten kapeakaulaisten (standard) tuttipullojen kanssa, tuotenrot 0987003- ja 09870041-. Pullokaulan halkaisija noin 28mm.

Saatavuus: 26

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Spectra

Tavaramerkki

Spectra valmistaa laadukkaita, sairaalatason rintapumppuja kotikäyttöön. Tehokkaat Spectra-sähkörintapumput ovat miellyttäviä käyttää, ja niissä on huomioitu äitien erilaiset tarpeet. Siksi lukemattomat äidit ympäri maailman luottavat Spectran laatuun ja mukavuuteen!