EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Spectra Rintapumppu SP9 Plus

Tuotenumero:129009-
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Uudenaikainen sähkökäyttöinen rintapumppu jossa on huomioitu äitien yksilölliset tarpeet aivan uudella tavalla. Spectra 9 Plus -rintapumppu on tehokas, mutta silti tarpeeksi hellävarainen, ja monipuoliset säädöt varmistavat että jokainen äiti löytää juuri itselleen sopivan imurytmin sekä -voimakkuuden. Pumppaus alkaa aina rentouttavalla, maidontuloa stimuloivalla kahden minuutin ohjelmalla, ja vasta sen jälkeen rintapumppu siirtyy varsinaiseen pumppausvaiheeseen. Tällä pumppauksen aloittavalla hieronta-vaiheella parannetaan maidontuloa, ja se auttaa äitiä rentoutumaan parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Spectra 9 Plus on suunniteltu varta vasten äideille jotka haluavat tehokkaan, mutta silti pienikokoisen ja helposti mukana kuljetettavan rintapumpun. Kun laite on suunniteltu nimenomaan kotikäyttäjiä ajatellen, on se käytännöllisen kokoinen, ja pumppua voi pidellä vaikka helposti kädessä pumppauksen aikana. Spectra 9 Plus -rintapumpussa on lisäksi sisäänrakennettu akku, joten sen käyttö onnistuu mukavasti missä tahansa! Rintapumpun LCD-näytöltä voi helposti tarkistaa akun varaustilan, sekä imurytmin ja imuvoimakkuuden tason.

Spectra SP9 Plus sopii myös kaksoispumppaukseen, ja pakkaus sisältää kaksi varustesarjaa.

Saatavuus: 33

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Spectra
Tuotteen mitat:13,5x7x5 cm
Tuotteen paino:0,35 kg

Tavaramerkki

Spectra valmistaa laadukkaita, sairaalatason rintapumppuja kotikäyttöön. Tehokkaat Spectra-sähkörintapumput ovat miellyttäviä käyttää, ja niissä on huomioitu äitien erilaiset tarpeet. Siksi lukemattomat äidit ympäri maailman luottavat Spectran laatuun ja mukavuuteen!