EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Spectra Rintapumppu S2

Tuotenumero:129202-
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Spectra S2 on vastaava kuin Spectran S1, mutta ilman sisäänrakennettua akkua. Spectra S2 on sairaalatason sähkökäyttöinen rintapumppu, jonka hiljainen, mutta tehokas moottori takaa sen että imutehoa riittää vaativammallekin käyttäjälle. Imutehoa sekä -rytmiä voi säätää vaivattomasti haluamalleen tasolle. Pumpussa on myös yövalo sekä ajastin. Spectran suljettu järjestelmä takaa sen, että moottoriin ei pääse valumaan maitoa aiheuttamaan toimintahäiriöitä.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Spectra
Tuotteen paino:2 kg

Tavaramerkki

Spectra valmistaa laadukkaita, sairaalatason rintapumppuja kotikäyttöön. Tehokkaat Spectra-sähkörintapumput ovat miellyttäviä käyttää, ja niissä on huomioitu äitien erilaiset tarpeet. Siksi lukemattomat äidit ympäri maailman luottavat Spectran laatuun ja mukavuuteen!