EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Rintapumppu manual

Tuotenumero:040101629-
34,00 €27,20
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 6,80 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Laadukas käsikäyttöinen rintapumppu, jonka pehmeä silikoninen imuosa on miellyttävä ihoa vasten. Nuby rintapumpun imuteho on helposti säädettävissä itselle sopivaksi, joko perinteinen voimakkaampi rintapumpun imu, tai lempeämpi imetystä muistuttava imu. Imuosan silikoniset nystyrät hierovat hellävaraisetsi, jotta maidontulo helpottuisi.

Tähän rintapumppusettiin kuuluu: rintapumppu, 240 ml leveäkaulainen pullo johon sopii Nubyn Wideneck pullotutit, jalusta sekä kuljetussuoja.

Käsikäyttöinen rintapumppu on kätevä satunnaiseen käyttöön, ja mukaan otettavaksi. Jos kuitenkin pumppaustarvetta on hyvin usein, suosittelemme sähkökäyttöistä pumppua, sillä se säästää äidin voimia.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby