EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Rintapumppu UUTUUS sähkökäyttöinen

Tuotenumero:03739611-
199,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Philips Avent Premium 396 on uusi innovatiivinen rintapumppu ladattavalla akulla – et ole enää sidottuna johdon päähän.

Premium -rintapumppu on täydellinen mukaan otettavaksi ladattavan akkunsa ansiosta. Akun saa ladattua micro-USB-sovittimella ja yksi lataus kestää jopa 3 käyttökertaa. Tämän lisäksi tässä uudessa rintapumpussa on digitaalinen näyttö, missä näkyy pumppaukseen käytetty aika, sekä yhteensä että erikseen kummankin rinnan pumppaukseen käyttämäsi ajan.

Ominaisuudet:

• Ladattava akku micro-USB-liitännällä

• Yksi lataus kestää jopa 3 käyttökertaa

• Digitaalinen näyttö kertoo pumppaukseen käytetyn ajan

• Yksiosainen, pehmeä silikonityyny mukautuu hellävaraisesti rinnanpäähän koosta riippumatta

• Ei tarvitse nojautua eteenpäin, vaan voit pumpata mukavassa istuma-asennossa

• Natural Motion -tekniikka

• Vähän osia, eli helppo puhdistaa ja jälleen kasata

• Tehokas, mutta hiljainen moottori, joka ei häiritse äänellään

• Yksilöllinen käyttökokemus: 8 stimulointi- ja 16 pumppausasetusta

• Muistitoiminto, joka muistaa automaattisesti viimeksi käyttämäsi toiminnon

• Suljettu järjestelmä on hygieenisempi eikä maitoa jää letkuihin

• Käynnistä ja keskeytä -toiminto

• Yhteensopiva Avent-sarjan tuttipullojen kanssa

Avent on suosittu rintapumppumerkki ja syystäkin. Rintapumpussa on 8 stimulointitilaa ja 16 pumppausasetusta, jolloin saat yksilöityä itsellesi sopivan pumppauksen. Pumppu siirtyy saumattomasti stimulointitilasta pumppaustilaan maksimoiden maidontulon stimuloimalla rinnanpäätä ja tehostamalla imua optimaalisesti. Tämän lisäksi, laitteessa on muistitoiminto, joka muistaa viimeisimmän asetuksesi, jolloin sinun ei tarvitse aina uudelleen asettaa niitä, vaan pääset pumppaamaan saman tien.

Rintapumpussa on Philipsin oma, innovatiivinen Natural Motion tekniikka, mikä mukailee vauvan luonnollista imuliikettä ja stimuloi samalla rinnanpäätä. Tämä nopeuttaa maidon tuloa pitäen kuitenkin maidon virtauksen tasaisena.

Saatavuus: 32

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent

Videot