EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Elvie Trainer lantionpohjan lihasten harjoituslaite

Tuotenumero:0351090-
199,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Elvie Trainer harjoituslaite harjoittaa lantionpohjan lihaksia parantaakseen virtsarakon hallintaa, nopeuttaakseen synnytyksestä palautumista, ja kehittääkseen intiimialueen hyvinvointia. Traineria käytetään yhdessä ilmaisen sovelluksen kanssa, joka näyttää lantionpohjan lihastesi liikkeet reaaliajassa. Tämä hyödyntää mielen ja kehon tekniikkaa, mitä yleensä käytetään lantionpohjan kuntouksessa lääketieteen ammattilaisten kanssa.

Miten Elvie Trainer toimii? Aseta se sisällesi, yhdistä sovelluksen kanssa, ja seuraa tuloksiasi. Kun puristat lantionpohjan lihaksiasi, sovelluksessa näkyvä jalokivi liikkuu puristuksen voiman mukaisesti.

Elvie Trainerin avulla lantionpohjan lihaksiasi harjoitetaan kivoilla 5-minuutin harjoituksilla, jotka antavat lantionpohjan lihaksille kokonaisvaltaisen treenin. Voit ajatella Elvie harjoituslaitetta sinun omana henkilökohtaisena treenaajana, joka haastaa sinut liikuttamaan lihaksiasi nopeasti ja vahvistamaan niitä. Sovelluksen avulla pystyt seuraamaan omaa kehitystäsi helposti ja vaivattomasti.

Elvie Trainer on voittanut yli 13 palkintoa ja on naisten suosikki maailmanlaajuisesti. Se on pieni, sileä, ja erittäin mukava. Se on muotoiltu kaikille kehontyypeille sopivaksi ja voit muokata sen kokoa mukana tulevalla silikonisuojalla.

Ominaisuudet:

• Älykäs Kegel, mikä toimii sovelluksen kautta, vahvistamaan lantionpohjaasi

• Parempi virtsarakon hallinta

• Nopeampi synnytyksestä palautuminen

• Kehittää intiimialueen hyvinvointia

• Hauskat harjoitukset, mitkä kestävät vain 5 minuuttia

• Uniikit 6 erilaista harjoitusta

• Seuraa treenejä ja kehitystäsi sovelluksesta

• Erittäin pienikokoinen ja kevyt

• Sileä ja saumaton

• Tehty pehmeästä, lääketieteellisestä silikonista

• Vesitiivis ja hygieeninen

• Palkittua Kegel-harjoitinta suosittelee yli 1000 terveydenalan ammattilaista

• Säilytyskotelo toimii myös latausasemana

• Lisäsilikonisuojan avulla voit muuntaa kokoa

• Helppo pitää puhtaana vedellä ja miedolla saippualla

• Paino: 25 g

• Paketissa: Elvie Trainer, säilytyskotelo / latausasema, lisäsuoja, micro USB-latausjohto, ja käyttöohjeet

• Soveltuvuus: Android 6 tai uudempi, iPhone missä iOS10 tai uudempi, tai iPadit missä iPadOS13 tai uudempi

• 2 vuoden takuu

Miksi vahvat lantionpohjan lihakset ovat tärkeät? Lantionpohjasi koostuu vahvoista lihaksista, joilla on suuri merkitys keskivartalon vakaudessa, virtsarakon hallinnassa, ja intiimissä hyvinvoinnissa. Lantionpohjan ongelmat, kuten virtsan karkailu, ovat yllättävän yleisiä – jopa 1/3 naisista ja 80% odottavista ja uusista äideistä kärsii niistä. Ja onhan se vaikeaa treenata lihaksia, joita ei voi nähdä, mutta Elvie Trainerin avulla se on tehty helpoksi sinulle.

On myös tärkeää ymmärtää miten lantionpohjan lihaksia voi harjoittaa. 30% naisista käyttävät väärää liikettä, jossa he pusertavat Kegel-kuulaa alaspäin, mikä voi olla vahingollista. Elvien patentoidun teknologian avulla, mikä mittaa voimaasi ja liikkeittäsi, vääränlaiset liikkeet huomataan ja sen avulla voit harjoitella lantionpohjan lihaksiasi oikealla ja turvallisella tavalla.

Verkkokauppa saatavuus: 12

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Elvie

Videot

Tavaramerkki

Elvie on yhtiö jonka visiona on kehittää älykkäitä ratkaisuja todellisiin tarpeisiin, ja tähän liittyy myös naisten tukeminen tietyissä elämänvaiheissa. Tästä syystä Elvie hakee parhaat ratkaisut lääketieteen teknologiasta, tehden niistä käyttäjäystävällisiä kuluttajatuotteita. Elvie lanseeraakin uusia tuotteita naisten terveyden ja hyvinvoinnin tueksi - teknologiaa hyödyntäen.