EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Raskaus- ja Imetystyyny Moon muslin, Vsininen

Tuotenumero:152076-07
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ihanasta ja pehmeästä musliinikankaasta tehty imetystyyny ei pelkästään näytä aivan ihanalta, mutta on myös todella kätevä lapsen päivittäisessä hoidossa. Saat imetystyynyn avulla tuettua vauvan ja oman asennon niin, etteivät hartiasi ja niskasi rasitu ja jotta vauvallasi on mukava ja turvallinen syömisasento.

Ominaisuudet:

• Hempeät ja hieman murretut värivaihtoehdot: vaalean sininen, pinkki, ja harmaa

• Söpö solmimisrusetti, jonka avulla saat tyynyn pysymään ympärilläsi helposti

• Päällinen 100% puuvillaa

• Musliinipäällisen saa irti, jotta sen voi pestä pesukoneessa

• Sisällys antiallergeenista silikoni-kuitukangasta, joka pitää muotonsa hyvin

• Pituus 260 cm

BabyMatex imetystyynyä voi käyttää jo raskausaikana raskaustyynyn tapaan. Kun nukkumisesta tulee vaikeampaa kasvavan vatsan mukana, tästä tyynystä tulee loistava tukityyny.

Verkkokauppa saatavuus: 40

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex