EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Rintakumit Silikoni 2kpl

Tuotenumero:040104804-
7,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Imettäessä lapsi ja äiti ovat vahvasti toisistaan riippuvaisia. Jotta mukavuus olisi taattu, on Nuby valmistanut nämä silikoniset rintakumit, jotka suojaavat arkoja rinnanpäitä imetyksen aikana. Nuby rintakumit on muotoiltu siten, että ne suojaavat ihoa, mutta jättävät tärkeät alueet ihosta kuitenkin paljaaksi jotta tärkeä ihokontakti säilyy vauvan ja äidin välillä. Pakkauksessa on 2 kpl pehmeästä silikonista valmistettuja rintakumeja, sekä hygieeninen säilytyskotelo.

Saatavuus: 67

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Materiaali:100% silikoni