EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Maidonsäilytyspussit lämpösens 10kpl

Tuotenumero:163105-
14,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Uudelleenkäytettävät maidonsäilytyspussit ovat käteviä äidinmaidon säilömiseen. Nämä steriilit maitopussit soveltuvat maidon säilyttämiseen jääkaapissa tai pakastimessa, ja ainutlaatuisen termosensorin avulla näet kun maito on sopivan lämpöistä tarjottavaksi vauvalle. Kun maitoa säilytetään kylmässä, on pussin lämpömittarin kuva sininen. Kun pussin sisältö on lämmin, muuttuu mittari valkoiseksi (maidon on oltava kuvan kanssa kosketuksissa).

Cherub Baby maidonsäilytyspussit ovat steriilejä, joten niitä ei tarvitse pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Pussin yläosassa on paikat mihin maidon pumppausajankohdan voi merkitä. Voit pumpata maitoa myös suoraan säilytyspussiin, sillä pakkaukseen sisältyvien kiinnitysnauhojen avulla saat rintapumpun kaulaosan kiinnitettyä pussiin.

Uudelleenkäytettäviä pusseja on pakkauksessa 10 kpl ja jokaista pussia voi käyttää 50 kertaa. Pussin vetoisuus on 180ml. Cherub Baby maitopussit ovat täysin BPA-vapaita.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby