EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Liivinsuoja Silkki

Tuotenumero:080130-
16,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Pestävät Carriwell-liivinsuojat ovat miellyttävät ja pehmeät käyttää. Luonnonsilkin luontainen hoitava ominaisuus edesauttaa ihon paranemista. Lisäksi nämä imukykyiset liivinsuojat ovat konepesun kestäviä, ja ne istuvat erinomaisesti imetysliivien sisäpuolelle.

Carriwell liivinsuojapakkaus sisältää 6 kappaletta silkkisiä liivinsuojia sekä pesupussin niille. Materiaalina silkki, polypropyleeni ja puuvilla. Liivinsuojan halkaisija on 12 cm.

Saatavuus: 38

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell
Materiaali:Luonnonsilkki/puuvilla
Pesuohjeet:30 asteen hienopesu