EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Leggings Äitiys, L, Musta

Tuotenumero:0804900-L-02
32,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Carriwellin raskausajan leggingsit ovat miellyttävät päällä, ja ne tarjoavat vatsalle tukea. Näiden leggingsien joustava materiaali on silkkisen pehmeä ja hengittävä, joten se sopii myös käytettäväksi silloin kun iho on raskauden vuoksi tavallista herkempi.

Raskausajan leggingsit on varustettu vatsaa tukevalla osiolla, joka auttaa ehkäisemään kevyttä selkäsärkyä raskauden aikana. Nämä leggingsit ovat todella monikäyttöiset, ja ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön kun yhdistät ne eri vaatteiden kanssa. Mukavat päällä myös jumpatessa!

Saatavuus: 7

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell