EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby NT Rintapumppu setti

Tuotenumero:040567636-
69,00 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Nuby Natural Touchin laadukas rintapumppu, jonka silikoninen imuosa on miellyttävä ihoa vasten. Imuteho on helposti säädettävissä itselle sopivaksi. Rintapumppu sopii kaikkiin Nuby Natural Touch -sarjan tuttipulloihin ja mukeihin, mikä helpottaa rintapumpun käyttöä. Näin voit hyödyntää rintaruokinnan etuja entistä pidempään.

Rintapumppusettiin kuuluu: rintapumppu, pumpun hygieeninen matkapakkaus, 2kpl tuttipulloa (1x120ml + 1x240ml), Natural Touch pullotutti ja kiinnitysrengas, kansi pullolle ja korkki tuttipullolle, rintapumpun jalusta sekä 12kpl kertakäyttöisiä liivinsuojia.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Natural Touch
Ikäsuositus:0+kk