EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Relax Tuki/Imetystyyny, Harmaa Lintu

Tuotenumero:152140-1841
59,00 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Relax imetystyyny auttaa sinua rentoutumaan raskauden aikana. Tyynyn avulla säilytät oikean asennon, kun makaat tai nukut kyljelläsi. Kylkiasento auttaa vähentämään alaselkäkipuja sekä säilyttää hyvän verenkierron.

Imetyksen aikana Relax tyynyn avulla lasta ei tarvitse kannatella. Mikrorakeet mahdollistavat mukavan imetysasennon löytämisen sekä säilyttämisen, jolloin imetyshetkistä tulee viihtyisiä.

Relaxtyynyä voi myös käyttää lapsen tukemiseen lattialla ensi-istumisyritysten apuna sekä turvana.

100% puuvillaa

Täyte on allergisoimaton mikrorae

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex