EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Spectra Maidon Säilytyspussi

Tuotenumero:129021-
9,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maidon säilytyspussit soveltuvat rintamaidon säilyttämiseen jääkaapissa tai pakastimessa. Hygieenisten pussien materiaalina on vahvaa, maidon säilyttämiseen soveltuvaa muovia. Pussit kestävät hyvin pakastuksen, ja kaksoisseinämän ansiosta ovat varmasti vuotamattomia. Pohja on muotoiltu siten, että se pysyy hyvin pystyssä ja pussin sulkeminen on helppoa itsekiinnittyvän sulkimen avulla. Pussin kyljessä oleva mitta-asteikko helpottaa myös sopivien annosten pakastamisessa kerrallaan. Pakkauksessa 30 kpl steriiliä maidonsäilytyspussia. HUOM! Ei saa käyttää mikroaaltouunissa. Sulata maito hitaasti lämpimässä vedessä, ei saa keittää. Älä pakasta sulatettua rintamaitoa uudelleen. Pakastamispäivämäärä on aina merkittävä pussiin.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Spectra

Tavaramerkki

Spectra valmistaa laadukkaita, sairaalatason rintapumppuja kotikäyttöön. Tehokkaat Spectra-sähkörintapumput ovat miellyttäviä käyttää, ja niissä on huomioitu äitien erilaiset tarpeet. Siksi lukemattomat äidit ympäri maailman luottavat Spectran laatuun ja mukavuuteen!