EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby NT Liivinsuojat Ultra ohut 40kpl

Tuotenumero:040567639-
9,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Nubyn kertakäyttöiset liivinsuojat ovat imukykyiset, ja erityisen muotoilun lisäksi erittäin mukavat käytössä. Yksittäin pakattuna ne voidaan kuljettaa helposti ja hygieenisesti mukana esimerkiksi käsilaukussa. Nubyn liivinsuojissa on useita eri kerroksia, jotka takaavat imukyvyn, lisäksi päällimmäisessä kerroksessa on kosteussuoja joka estää maidon pääsyn vaatteeseen asti. Liivinsuojissa on tarrakiinnitys ja sisäpinta on pehmeää puuvillaa, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Natural Touch