EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Liivinsuoja Villa

Tuotenumero:080141-
18,00 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Pehmeästä merinovillasta valmistetut liivinsuojat suojaavat ja lämmittävät arkoja rintoja. Voit käyttää niitä sekä odotuksen että imetyksen aikana. Carriwellin villaiset liivinsuojat siirtävät kosteutta iholta pois, jolloin iho pysyy kuivana eikä ärsyynny. Hengittävä merinovilla on viileä kesällä ja lämmin talvella, joten se toimii ihanteellisesti kaikissa olosuhteissa. Liivinsuojat ovat pestävät, ja niiden koko (halkaisija) on 12 cm. Valmistettu Tanskassa.

Saatavuus: 14

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell