EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Liivinsuoja kertakäyt. 60kpl

Tuotenumero:03725461-
8,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ohuet, kertakäyttöiset Avent-liivinsuojat on valmistettu hengittävästä ja imukykyisestä materiaalista. Ne keräävät talteen tihkuvan maidon, pitäen vaatteet kuivina ja muakavina. Avent-liivinsuojissa on pehmeä, kennokuvioitu sisäpinta joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kolmikerroksinen sisämateriaali on erittäin imukykyinen.

Avent-liivinsuojapakkaus sisältää 60 kpl liivinsuojaa. Ne ovat yksittäispakattuja, jotta liivinsuojia on helppo pitää mukana esimerkiksi käsilaukussa tai hoitolaukussa.

Saatavuus: 93

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent