Lastentarvike Lastentarvike
ROADSHOW PÄIVÄNÄ MYYMÄLÄSSÄ KAIKKI TURVAISTUIMET ALENNUKSESSA!
Lastentarvikkeesta turvaistunmerkit monipuolisesta valikoimasta: BeSafe, Maxi-Cosi, Klippan, Peg-Perego, britax, Emma ja Graco - Meiltä kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille turvallinen ja mukava istuin autoon.
RoadShow turvaistuinkiertue 2018 on päättynyt

Turvaistuin RoadShow on vuoden 2018 osalta loppu. Kiitos kaikille mukana olleille yhteistyötahoilla ja asiakkaille. Olemme tyytyväisiä, että tapahtuma kiinnostaa asiakkaita, ja eri asiantuntijat ovat teitä voineet taas auttaa luomaan turvallisempaa ympäristöä lapsille.

Asiantuntijamme kiertää kaikki myymälämme ja auttaa Teitä luomaan mahdollisimman turvallisen matkustusympäristön pienokaiselle. Tänä vuonna asiantuntijana toimii yli 20 vuoden kokemuksen turvaistuimista omaava konsultti Kimmo Toivakka, joka on ollut apunamme myös aikaisempina vuosina. Lisäksi joillakin paikkakunnilla on mukana Liikenneturvan edustaja opastamassa entistä turvallisempaan matkustamiseen. Laita päivämäärä ylös ja tule hyödyntämään tietopaketti sekä huippualennukset myymäläämme!

 

Lastentarvike RoadShow 2014
RoadShow on valtakunnallinen Lastentarvikkeen ja osittain Liikenneturvan yhteistyössä toteuttama jokavuotinen tapahtuma, jossa kierretään eri paikkakunnilla puhumassa eri ikäisten lasten turvallisesta matkustamisesta autossa. RoadShow tapahtumassa on aina paikalla turvaistuinasiantuntija ja mahdollisuuksien mukaan myös Liikenneturvan edustaja. Lisäksi paikalla on tapahtumatiloissa toimivan Lastentarvikkeen asiantunteva myymälähenkilökunta.

Tänä vuonna kiertueella keskitytään selkä menosuuntaan matkustamiseen, sen etuihin ja hyötyihin, kuinka matkustamisesta saadaan tehtyä entistä mukavampaa ja kuinka kauan lapsen on hyvä matkustaa selkä menosuuntaan. Lisäksi kiertueella saa apua turvaistuinviidakon uusiin tuuliin, kuten jo muutaman vuoden käynnissä olleeseen standardimuutokseen (vanha turvaistuinstandardi ECER44/04 korvautuu i-Size turvaistuinstandardilla) ja saatavilla onkin aimo annos tärkeää lisätietoa sekä standardeista, niiden eroista ja siitä, mitä muutos käytännössä tarkoittaa.

Lisäksi tapahtumapäivinä pyritään tarjoamaan istuimen sovitusmahdollisuutta sekä pienokaiselle, että omaan autoon - Seikka, jolla on todella merkitystä uuden istuimen hankinnassa. Samalla henkilökunta pystyy opastamaan istuimen oikeanlaisen kiinnityksen ja säädöt tapauskohtaisesti. Ruuhkatapauksissa sovitus voidaan myös sopia myöhempään ajankohtaan.
ROADSHOW 2018 KIERTUEAIKATAULU:
i-Size avainasiat:
1. Huomioitu sivu- ja etutörmäykset monipuolisemmin

2. Selkä menosuuntaan matkustus pakollista 15 kk asti

3. i-Size vaatimuksiin kuuluu Isofix- kiinntysjärjestelmä

4. i-Size istuimet sopivat kaikkiin i-Size ready-autoihin

5. Istuimille on pituusluokitus painoluokituksen sijasta
Maxi-Cosi 2Way Pearl

Lue lisää i-Size standardista >>
Istuimen sovituspalvelu:

Tiesithän, että Lastentarvikkeessa pyritään aina sovittamaan istuin asiakkaan omaan autoon. Näin voidaan opettaa istuimen oikea asennus ja säädöt samalla kun istuimen sopivuus autoon varmistetaan.
Asiantuntija:

Kimmo Toivakka
Kimmo Toivakalla on yli 20 vuoden kokemus turvaistuimista. Hän vastaa osaltaan Lastentarvikkeen henkilökunnan kouluttamisesta turvaistuinpuolella ja omaa vankan tietämyksen lasten turvallisesta matkustamisesta.

Alan uudet suuntaukset ja standardit ovat Kimmolle tuttuja, esim. i-Size standardiin on varmasti saatavilla arvokasta lisätietoa.
RoadShow -päivänä myymälöissä tarjouksia:

Uskomattoman tietopaketin lisäksi RoadShow päivänä on mahdollisuus tehdää myös uskomattomia kauppoja. Liikkeissä on todella paljon hyviä alennuksia tapahtuman kunniaksi!

ja pysyt kärryillä tulevista tuotteista, tapahtumista ja tarjouksista!
Liikenneturva löytyy myös verkosta.
Ja Facebookista >>
Suomen suurin turvaistuintalo - Kaikki huippumerkit saman katon alta
Lastentarvikkeesta turvaistunmerkit monipuolisesta valikoimasta: BeSafe, Maxi-Cosi, Klippan, Peg-Perego, britax, Emma ja Graco - Meiltä kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille turvallinen ja mukava istuin autoon.
Lastentarvikkeesta löydät turvaistuimen monipuolisesta ja todella laajasta merkki- ja tuotevalikoimasta. Myymälöistämme löytyy edustettuna BeSafe, Maxi-Cosi, Britax, Graco, Klippan ja Emma turvaistuimia. Useisiin vauvankaukaloihin löytyy valikoimistamme myös liikkumista helpottamaan Travel System yhteensopivia matkarattaita! Meiltä löydät kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille turvallisen ja mukavan istuimen juuri Teidän autoonne. Saatte istuimen aina sovitettuna ja ensiasennettuna niin halutessanne. Sekä luonnollisesti valtakunnallisella myymäläverkoston takuulla varustettuna - 50 vuoden kokemuksella!