Lastentarvike Lastentarvike
Lastentarvikkeen KESÄKASSI-arvonta
Kesäkassi-arvonta - Lastentarvike

Arvomme koko kesätuuletuksen ajan jokaisessa myymälässämme viikottain KESÄKASSIN! Jokainen kesäkassi sisältää erilaisia Lastentarvikkeen tuotteita noin 50 euron arvosta.

Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontakuponki myymälässämme. Jokainen kuponki osallistuu kyseisen myymälän Kesäkassien arvontaan. Kesäkassin tuotteita ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Voittajiin ollaan yhteydessä kuponkiin jätettyjen yhteystietojen perusteella, ja palkinto tulee noutaa kyseisestä myymälästä.

Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!
Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!
Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!
Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!