Lastentarvike Lastentarvike
Lastentarvikkeen HUOLTOTURVA-tuote
Huoltoturvatuote - Lastentarvike

Lastentarvike tarjoaa huoltoturvan valikoituihin tuotteisiin kanta-asiakkailleen.
Erikoisedun saa nyt valikoituihin Kesätuuletus-tuotteisiin. Huoltoturvan avulla saat huolettomuutta uuden tuotteen käyttöön kotimaassa: Turvan avulla takaamme, että saat (mahdollisen vian ilmetessä) odottaessa (max. 3h) tuotteen korjattuna lähimmästä Lastentarvike-myymälästämme, tai korvaavan tuotteen korjauksen ajaksi tilalle.

Tuotteen voi tuoda huoltoon mihin tahansa 20 myymälästämme, sekä sen voi huollon valmistuttua noutaa teitä lähimmästä myymälästä. Tämä pätee myös korvaavan tuotteen luovutukseen ja palautukseen.
Takaamme siis huoltoturvatuotteiden kanssa huolettoman kesälomamatkailun kotimaassa!

Huoltoturvan lunastaminen tuotteelle tapahtuu rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi myymälässä oston yhteydessä. Tuotetta on käytettävä ja huollettava käyttöohjeiden mukaisesti, jotta tuotteen huoltoturva on voimassa. Huoltoturva on voimassa yhden vuoden ostohetkestä.

Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!
Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!
Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja! Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!
Lastentarvikkeen KESÄTUULETUS on täällä: Ale jopa -50% Talo täynnä rahanarvoisia etuja!