Lastentarvike Lastentarvike
Ensimmäiset hankinnat vauvalle
Vauvan ensihankintoja

Asia, mitä meiltä lastentarvikelaisilta kysytään kaikista eniten: Mitä pitää ostaa valmiiksi ennen vauvan syntymää?

Suosittelemme hankkimaan tietyt perustarvikkeet, jotka on hyvä olla kotona jo odottamassa vauvaa - sekä myös helpottamaan sinun odotushuumaasi. 😊 Mutta kuten meillä isoilla, vauvoillakin on erilaiset mieltymykset, henkilökohtaiset tarpeet, ja omat mielenkiinnon kohteet. Vauvan tarpeet saattavat vaihdella paljon - jotkut vauvat pääasiassa vain nukkuvat ja syövät, ja toiset ovat levottomampia ja itkuisempia. Tämä selviää vasta, kun pääset kotiin tutustumaan vauvaan ja opit tuntemaan millainen hän on. Kun olette hieman tutustuneet toisiinne, tule silloin uudelleen käymään, niin saat sinulle ja vauvallesi sopivaa täydennystä omaan lastentarvikkeiden arsenaaliisi. Mutta pidemmittä puheitta, alta löydät listan ensimmäisistä hankinnoista vauvalle.

Äidille:

Äidin tuotteet kannattaa hankkia kun raskausvatsa ja muuttuva vartalo alkaa tarvitsemaan lisätukea.

Kotiin:

Voisi sanoa, että ilman näitä ei pärjää. Huolehdithan, että kotoanne löytyy ainakin nämä.

Vauvankaukalo ja lastenvaunut on käytännösä välttämättömyys

Menoon:

Jo pelkästään sairaalasta kotiin siirtymisessä pikkuisesi tarvitsee näitä lastentarvikkeita. Tule testaamaan lastenvaunuja liikkeeseemme, jotta valitset varmasti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi sopivat rattaat.
Turvakaukalo on myös tärkeä hankinta, josta kaikista tärkeintä on että a) se sopii autoosi b) se on asennettu oikein. Me sovitamme ja asennamme turvakaukalon sinulle valmiiksi.

Lista on siinä! Näillä pääset alkuun, kunnes selviää millaista apuvälinettä sinä kaipaat tai mitä tarviketta vauvasi tarvitsee. Kaikenlaiset arkea helpottavat lastentarvikkeet löydät meiltä.
Tervetuloa meille ❤

Lataa ja tulosta tästä oma ensihankinnat vauvalle -lista:

Katso tästä tuotteitamme vauvanhoitoon >>
Katso tästä myymälöidemme yhteystiedot >>

Koko valtavan tuotevalikoimamme näet verkkokaupastamme >>