Lastentarvike Lastentarvike

Katso lähin Lastentarvike-myymälä kartalta >>

Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat >>
Lastentarvikkeesta löydät täydellisen Emmaljunga-valikoiman

Super Viking - Viking - Double Viking - City Cross - Duo Mondial - Duo Edge - Super Nitro - Scooter 4 S - Scooter 4 - Scooter Air S - Scooter Air
Emmaljungan ihastuttavan moderni ja monipuolinen NXT90 ja uusi NXT90F on täällä!
Lue lisää englanninkielisestä esitteestä (pdf) >>
Emmaljunga NXT90 ja NXT90F esite (en, pdf)
Tutustu Emmaljunga Viking konseptiin tarkemmin (esittelyssä Super Viking) >>
Emmaljunga lastenvaunut – Valmistettu Ruotsissa
Lastentarvike Oy hakee yrittäjiä ypäri suomen edustamaan lastentarvikealan huippumerkkejä!

Emmaljungan kylässä vuodesta 1925 asti toimineen ja lastenvaunuja valmistavan Emmaljungan valikoimista löydät monipuoliset lastenvaunut ja lastenrattaat. Suomessa Lastentarvike on toiminut alusta alkaen Emmaljungan maahantuojana ja edustajana.

Emmaljunga - Ruotsalainen lastenvunuvalmistaja
Emmaljunga on halunnut ehdottomasti pitää tuotannon Ruotsissa ja Euroopassa sekä panostaa ympäristöasioihin. Nämä tekijät vaikuttavat myös siihen, että Emmaljungan lastenvaunut eivät koskaan kilpaile alimman hintaluokan massatuotantovaunujen kanssa. Valmistaja haluaa tarjota aina asiakkailleen aitoa ruotsalaista huippulaatua ja kestävää ympäristön huomioimista. Tarkat kriteerinsä huomioiden Emmaljunga on pystynyt automatisoimaan osan valmistuksesta, mutta taatakseen parhaan mahdollisen laadun on osa vaiheista pidetty pelkkänä käsityönä. Tästä on hyvänä esimerkkinä mm. vaunujen kokoaminen.

Emmaljungan tehtaat sijaitsevat Ruotsissa
Tuotekehityksessä Emmaljungalla on hyvin selkeä linja: Se, millä ei ole mitään todellista tehtävää, ei kuulu lastenvaunuihin. Tämän vuoksi Emmaljunga panostaa sekä lapsen turvallisuuteen että mukavuuteen tuotesuunnittelussaan eikä niinkään liiallisiin yksityiskohtiin. Tuotteiden ulkonäköön Emmaljunga panostaa laadukkaiden materiaalien ja ajanmukaisten kuosien avulla. Tästä loistavana esimerkkinä on Viking konsepti, jossa kuluttaja pääse itse valitsemaan ja vaihtelemaan rataansa/vaununsa ulkonäköä ilman että tuotteen käytettävyys tai laatu kärsisi.

Emmaljungan kaikki lastenvaunut on testattu EN 1888 standardin mukaisesti. Tehtaalla on myös oma koelaitos, missä turvatestit voidaan suorittaa laboratorioympäristössä. Tätä mahdollisuutta käytetäänkin hyväksi koko lastenvaunujen, rattaiden ja yhdistelmävaunujen valmistusprosessin ajan, jotta tuotteiden laatu ja turvallisuus voidaan aina varmistaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Sertifioidut Emmaljunga tuotteet
Sekä Emmaljungan valmistusprosessit että kaikki tuotteet tutkitaan ja sertifioidaan säännöllisesti TÜV:n toimesta. Tuotteet ovat seuraavien tahojen sertifioimia: TÜV, SGS ja STR (British Standard).

TÜV Süd EN1888:2012:
Edge, Mondial, Duo S runko, Classic runko, Sport runko, City Cross, Nitro, Ozone, Scooter 2.0, Scooter S, Big Star Supreme, Big City, Cerox 2.0, Classic Sport, Double City Cross, Quadrolift.

Ympäristö ja Emmaljunga:
Riippumattomat laboratoriot testaavat säännöllisesti Emmaljungan käyttämät tuotteet ja niiden osat, jotta voidaan varmistaa, että ne eivät sisällä mitään EU direktiiveissä haitallisiksi luokiteltuja aineita.

Emmaljunga historia

Emmaljunga – Vaunu on enemmän kuin lastenvaunu. Kyseessä on suvussa kulkeva perinne, joka sai alkunsa jo vuonna 1925, kun Henry L. Persson valmisti ensimmäiset lastenvaunut Etelä-Ruotsissa Emmaljungan kylässä.

40-luvulla Emmaljungan maine ja kysyntä oli kasvanut epävarmoista ajoista huolimatta niin paljon, että yritys muutti tuotannon verstaasta ensimmäiseen omaan tehtaaseensa.

60- ja 70-luvuilla kysyntä kasvoi huippulukemiin ja tehdas rikkoi myyntiennätyksiään. Tällöin Emmaljungan tehdasta myös modernisoitiin ja laajennettiin useamman kerran.

80- ja 90-luvuilla Emmaljunga jatkoi menestystarinaa ja kasvuaan panostaen vahvasti vientiin ja sen myötä laajeneviin markkinoihin.

Tänä päivänä korkeaa laatuaan vaaliva Emmaljunga onkin yksi maailman tunnetuimpia lastenvaunumerkkejä.

Miksi Emmaljungaa ei saa tilattua suoraan kotiin verkkokaupasta?

Emmaljungan vaunut ja rattaat ovat erittäin laadukkaita ja monipuolisia lasten turvallisuuteenkin vaikuttavia tuotteita. Tämän vuoksi Emmaljunga haluaa, että jokainen Emmaljunga-tuotteen ostava henkilö on saanut henkilökohtaisen opastuksen tuotteeseen ja sen toiminnallisuuteen.

Lisäksi Emmaljunga haluaa, että tuotteita käyttävät ovat tyytyväisiä ostopäätökseensä ja todella tietävät mitä ovat hankkineet pienokaisen ensimmäisiin hetkiin. Tämän vuoksi Emmaljunga on verkkokaupassa noutotuotteena - Emmaljunga haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa, että saatte aina Teidän tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun!

Täydellisen Emmaljunga jälleenmyyjien listauksen löydätte täältä >>