Tukku

Lastentarvike Oy toimii laadukkaiden lastentarvikkeiden maahantuojana ja tukkukauppiaana Suomessa. Sivuillamme voit tutustua yritykseemme, kattavaan tuotevalikoimaamme sekä katsoa mistä löydät lähimmän jälleenmyyjän.

Lastentarvike Haikara-myymäläketjuun pääset tutustumaan Etusivun kautta.

 

Emmaljunga on Euroopan vanhin lastenvaunutehdas, joka sijaitsee Etelä-Ruotsissa Emmaljungan kylässä. 1920-luvulla aloittaneen perheyrityksen tinkimättömänä päämääränä on ollut tarjota. laadukkaimpia ja turvallisimpia lastenvaunuja pienokaisille. Tänä päivänä huippunykyaikaisen tehtaan valmistamia, laadustaan arvostettuja vaunuja on saatavilla ympäri maailmaa. Lastentarvike Oy on edustanut Emmaljunga -vaunuja Suomessa vuodesta 1972.

Norjalainen HTS Besafe on yli 40 vuoden ajan panostanut lapsen turvallisuuteen liikenteessä. Jatkuva tuotekehitys eri alojen asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa nykyaikaisimmat ja turvallisimmat turvaistuimet lapsille. Lastentarvike Oy on edustanut HTS/Besafe tuotteita Suomessa vuodesta 1994.

Graco on yksi Amerikan johtavista tuotemerkeistä, jolla on pitkä kokemus erilaisten lastentarvikkeiden valmistuksesta. Gracon valikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset turvaistuimet, matkarattaat ja pientarvikkeet. Lastentarvike Oy on edustanut Gracoa Suomessa jo vuodesta 1997.

Peg Perego on yksi Italian arvostetuimmista matkaratasvalmistajista. Tehdas on aina panostanut korkeaan laatuun ja yhdistettynä erinomaiseen toimivuuteen ja silmää hivelevään muotoiluun. Siksi se on säilyttänyt paikkansa Lastentarvike Oy:n edustuksessa vuodesta 1985. Suomessakin on tuhansia tyytyväisiä Peg Perego -rattaiden käyttäjiä.

Tiny Love on keskittynyt lapsen kehitykseen vastasyntyneestä aina 3 ikävuoteen asti. Huolellisesti suunniteltu ja laaja leluvalikoima vastaa lapsen tarpeita jokaisessa kehitysvaiheessa. Useiden alan asiantuntijoiden avustuksella Tiny Love on kehittänyt lapsen toimintaa aktivoivia ja aisteja kehittäviä leikkikaluja, jotka ovat voittaneet kymmenittäin arvostettuja palkintoja ympäri maailmaan. Tiny Love tuotteita Lastentarvikkeella on ollut kunnia edustaa vuodesta 1995. Leikki on lapsen työ – Tiny Love lelujen kanssa työ on hauskaa.

Footer